DriveThruRPG.com
Browse Categories
$ to $Back
pixel_trans.gif
Other comments left for this publisher:
You must be logged in to rate this
pixel_trans.gif
OdM 5 - Aventurijnse Almanak
by Jos V. [Verified Purchaser] Date Added: 06/19/2023 10:28:34

Binnen het uur was mijn tafel volgeboekt, de start van de nieuwe Theaterridders campagne is ingezet. Afgelopen week heb ik al verschillende vrienden over de vloer gekregen die hun heldenfiches op punt willen zetten met de avontuurpunten die ze op het vorige avontuur verdiend hebben. Het enthousiasme waar ik als GM van kan genieten is mede dankzij LT Publications. En dat het hier gaat om een BETA editie hoeft niemand af te schrikken: de paar fouten die er nog in staan zijn niet van die aard dat ze je verhinderen om een leuke spelervaring te hebben.

Waarom 4 en geen 5 sterren? Op twee jaar tijd lijkt alles te zijn stilgevallen bij TL Publications, geen idee of de breuk tussen de ODM uitgever en haar gemeenschap hiervan een aanleiding is, maar hopelijk overwint de liefde voor het spel en kan LT Publications laten zien dat ze het hart op de juiste plek hebben door de ODM spelers van nieuwe avonturen en vertalingen te voorzien.Rating:
[4 of 5 Stars!]
OdM 5 - Aventurijnse Almanak
Click to show product description

Add to DriveThruRPG.com Order

pixel_trans.gif
OdM 5 - Aventurijnse Almanak
by Knarf [Verified Purchaser] Date Added: 03/21/2023 18:40:50

Alles van LT Publications waar de obligate waarschuwing bijstaat (Pas op Beta) kun je maar beter mijden want de belofte die er ook altijd bijstaat wordt nooit of te nimmer uitgevoerd. Na bijna vier jaar staan er in dit boek honderden fouten en foutjes, de ergste zijn de teksten die simpelweg niet vertaald zijn, soms een woordje dan weer hele zinnen. Tel daarbij op de slordige typfoutjes. En niemand bij LT Publications voelt zich verantwoordelijk om de belofte van "opkuisen" op zich te nemen.Rating:
[1 of 5 Stars!]
pixel_trans.gif
OdM 5 - Heldenwerk I
by Knarf [Verified Purchaser] Date Added: 03/21/2023 18:28:40

Alles van LT Publications waar de obligate waarschuwing bijstaat (Pas op Beta) kun je maar beter mijden want de belofte die er ook altijd bijstaat wordt nooit of te nimmer uitgevoerd. Na ruim vier jaar staan er in dit boek meer dan 300 fouten en foutjes, de ergste zijn de teksten die simpelweg niet vertaald zijn, soms een woordje dan weer hele zinnen. En niemand bij LT Publications voelt zich verantwoordelijk om de belofte van "opkuisen" op zich te nemen.Rating:
[1 of 5 Stars!]
OdM 5 - Heldenwerk I
Click to show product description

Add to DriveThruRPG.com Order

pixel_trans.gif
Displaying 1 to 3 (of 3 reviews) Result Pages:  1 
pixel_trans.gif
0 items
 Hottest Titles
 Gift Certificates